Hyr Segway till höstpris

Under september och oktober erbjuder vi specialpris för er som vill hyra Segway i Upplands Väsby. En tur kring Bollstanäs Strand är en perfekt aktivitet en solig sensommardag. Under denna period kommer vi ha två maskiner på plats.1h, 300kr / Segway.2h, 500kr / Segway.SegwayKort introduktionsutbildning samt hjälmar ingår.
Kontakta oss för mer information och bokning

Fatboy nu i reklamfilm…

I Svenska Mötens ny reklamfilm syns flera Fatboy Buggle-Ups som ett alternativ till traditionell möblering.Behöver ni piffa upp ert konferensrum eller ordna en skön lobby? Kontakta oss för offert. Vi har Sveriges mest konkurrenskraftiga priser på svensksålda Fatboys!

Utförsäljning av Fatboy Buggle-up, Outdoor

I slutet av januari har vi ett stort event under en dag och kommer därefter sälja ut ett hundratal Fatboy Buggle-up (Outdoor).30 st Dark Blue 30 st Pink 20 st Lime Green 20 st TurkosOrdinarie pris är 3 499kr. Vid hämtning i Upplands Väsby säljer vi dessa för 2 000kr st.Är du intresserad så skicka ett mail till marcus@akerlind.se så reserverar vi din beställning.Upphämtning sker mellan 25/1 och 1/2. Kontant eller kortbetalning.

Nytt konferensrum a la Fatboy

Nu är Svenska Mötens nya "Fatboyrum" färdigt. Olikfärgade Fatboysäckar (Buggle-Up) pryder nu detta rum och skapar ett extremt kreativt mötesrum. Som Svenska Möten medlem finns nu ett nytt ramavtal med Nores färdigt. Åkerlind & CO levererar till andra intressenter.konferensrum

Fatboy Light

Härligt ljus med nya Fatboy Grand Edisson. Får säga att den är över förväntan. Ljus både i toppen och i foten gör att hela uteplatsen får en riktigt trevlig belysning.Passar strålande till både uteserveringar och olika typer av events. Intresserad? Slå en signal så visar vi upp hur ni kan skapa ett kvällsljus som få glömmer. fatboylight